maandag 17 mei 2010

Karateka's ook in projectteam Activityloop


Woensdagavond startte het projectteam (de teamcoördinatoren) van de Stichting Activity Foundation - de stichting die een eigen budget en bestuur heeft, compleet los van Sportclub F en F - met de planning van alle activiteiten rondom de Activityloop van zaterdag 19 juni aanstaande. Van deze zesde editie gaan de inkomsten naar de minder-valide sporters uit Sneek en omstreken, naar de vereniging FDS (Fit Door Sport) én naar Jump, het jeugdfonds van de Nederlandse Hartstichting.

Ook dit evenement wordt door enkele van de EK-karateka's geregeld, ze hebben het er maar druk mee naast hun eigen trainingen en hun dagelijks werk.

Van het projectteam waren Peter Smit, Belle Smit-Dijkstra en Gert Jan Pels aanwezig. Afwezig waren Frank Liew-On, Mark Potma en Wietske Krist. Secretaris Smit zal ze van alle zaken op de hoogte houden.

Uw PR-man ging vervolgens meedoen aan een meerdaags tafeltennistoernooi in Klazienaveen, vandaar dat de berichtgeving even een paar dagen stil lag en vandaag weer is hervat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten