zondag 30 mei 2010

Zaterdag in het teken van Jeugdsportdag

De zaterdag stond geheel in het teken van de (14e) jaarlijkse Jeugdsportdag, waar uiteraard ook alle EK-karateka's bij aanwezig waren en meehielpen. Deze topsporters stellen zich ook regelmatig dienstbaar op. Enkele van hen zitten ook in de organisatiecommissie die alles vooraf bedenkt, alle vrijwilligers bij deze dag begeleid en uiteraard helpen ze daar waar mogelijk op alle mogelijke fronten mee. Kijk voor het complete (foto)verslag van deze dag die volledig in het teken staat van zo laagdrempelig mogelijk een leuke (sport)dag voor zoveel mogelijk kinderen te organiseren, op Nieuws op de website van Sportclub F en F The Inner Way
Frank Liew-On bedankt aan het eind van de Jeugdsportdag het organisatiecomité Sanne van Veenendaal, Peter Smit en Mark Potma. Joshua Liew-On maakt er ook deel van uit maar kon er zaterdag vanwege zijn schoolexamen niet bij zijn.

Overigens, enkele van de EK-karateka's waren vandaag (zondag) ook actief bij het begeleiden van Frank en Lilian Liew-On bij de Reiki Healingdag in de dojo aan de Veemarktstraat. En morgen staan de reguliere lessen alweer op het programma.

1 opmerking:

  1. Wat een mooie foto's van een supermooie dag!!
    Groetjes Maaike

    BeantwoordenVerwijderen