woensdag 26 mei 2010

Karateka's terug van Deens Extreme Power Camp

Junioren Luke Zwerver, Auke Manderfeld, Anouk Schouten, Golan Ephrati, Sagy Ephrati, Sjoerd Odolphie en volwassenen Paul Baidenmann, Piter Blom en Peter Smit zijn maandagavond teruggekeerd van een indrukwekkend 48 uur durend Extreme Power Camp in Denemarken.

Senpai Peter Smit - de enige die van het F en F EK-team meedeed - heeft bijgehouden dat er slechts tien uren zijn geslapen. Achttien uren waren er ingeruimd voor eten en uitrusten en er waren 20 effectieve trainingsuren.

Het trainingskamp was georganiseerd door senpai Jacob Alexa. Sensei Rauno Rosenqvist van Ballerup Kyokushin Karate was eindveranwoordelijke. Plaats van handeling was het eiland Orö, in het fjord van Frederiksvaerk. Peter Smit: "We sliepen in een deel van de sporthal. In een ander deel waren de trainingen. We kregen van verschillende sensei's training. Conditietraining zoals hardlopen deden we in de buitenlucht." Er deden in totaal 42 karateka's mee, uit Denemarken en Nederland.

Van alle deelnemers kreeg Sneker Paul Baidenmann de eer van de karateka met de grootste inzet. Hij won de 'Best Spirit-prijs', een heel mooi resultaat. De foto's van het Extreme Power Camp (XPC) zijn nog niet binnen, zodra die er zijn zullen die ook op onze site worden gepubliceerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten